Naročam se na e-novice

Age of Revolt - Fake Everything

Age of Revolt - Fake Everything
Age of Revolt - Fake Everything

Age of Revolt - Fake Everything

Age of Revolt je glasbena persona prekaljenega DJ-a/producenta in Ljubljančana Jakoba Bekša (a.k.a. 198319831983 / TPROACH), ki se osredotoča na trše groove, distorzirane vzorce bobnarjev in neovirano eksperimentiranje. Neomajni glasbeni etos, prepleten z družbenopolitičnimi komentarji, je povzročil "Fake Everything", močno, zvočno gosto in nesramno fizično zbirko skladb, usmerjenih na plesišče, ki kljubujejo minljivim trendom in prebijajo skozi hrup našega sodobnega časa.

"Fake Everything" služi kot svarilna obtožba zaskrbljujoče razširjenosti izdelanih pripovedi, ki jih širijo mainstream medijski kanali, in brandifikacije jaza, pokrajine kuriranih identitet in algoritemskih pasti; družbeno-kulturne paradigme, ki jo je spodbudil vzpon platform družbenih medijev. V dobi, ki jo zaznamuje širjenje globokih ponaredkov, kjer sintetični mediji, ki jih ustvarja umetna inteligenca, že brišejo mejo med resnico in fikcijo, je to sporočilo še bolj aktualno.

Glasba z neutrudnimi bobni in hipnotičnim ponavljanjem, ki se prepletajo z disonantnimi šumi in razburljivimi prekinitvami, odraža neusmiljen napad napačnih informacij in odvračanja pozornosti, ki nas vsakodnevno oblegajo. Poslušalca vabi, naj se dvigne nad labirintski teren kognitivne disonance, ki prežema kolektivno zavest, in osvetli zakrite oklepe digitalne osebnosti in dogovorjene resničnosti.

BANDCAMP

 

Written and produced by Jakob Bekš
Artwork by Jakob Bekš
Mastering at Electus
Curators: TT
Tehnopolis movement manager : Mario Marolt
Label designer : Leda Bibič Faninger
Thanks to Jasmina Kožar at ŠKUC
Label: Tehnopolis Music

 
8652
Dobava: 2 do 10 dni
Garancija: Ni garancije
Dostava: 1.250,00 €
Način plačila: po povzetju, po predračunu...
Opis