Naročam se na e-novice

Delovanje društva ŠKUC lahko podprete z različnimi donacijami. Za vašo podporo našim programom se iskreno zahvaljujemo.

SMS DONACIJA

Naše delovanje lahko podprete z SMS donacijo 5 evrov, s tem da pošljete SMS sporočilo z besedo SKUC5 na 1919, kar omogoča tudi skeniranje spodnje QR kode. 

QR koda SMS donacija

Uporabniki mobilnih storitev lahko donirate tako, da pošljete SMS-sporočilo z besedo SKUC5 na 1919 in kot odgovor dobite dohodno, zahvalno sporočilo. Odhodno sporočilo se uporabniku zaračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja, zahvalno
SMS-sporočilo pa se v skladu z dogovorom z organizacijo uporabniku zaračuna po ceni 5 €. Znesek posamezne donacije je izpisan na računu za telekomunikacijske storitve oziroma se takoj ob donaciji odšteje z uporabnikovega predplačniškega paketa.

Storitev lahko uporabljajo uporabniki operaterjev Telekom Slovenija, A1, Telemach in T-2. 

PAYPAL DONACIJA

Naše programe lahko podprete z nakazilom preko Paypal-a. Enostavno kliknite na spodnji gumb in izberite znesek, ki ga želite nakazati.

 Paypal donacija

DONACIJA Z BANČNIM NAKAZILOM

Naše programe lahko podprete z nakazilom preko vaše banke. Za nakazilo izbranega zneska uporabite spodnje podatke ali pa v mobilni banki skenirajte QR kodo:

QR koda donacija 2IBAN: SI56 0208 3001 7013 681
Koda namena: CHAR
BIC banke: LJBASI2X
Pri nakazilu se sklicujte na referenco SI 00 5 

Društvo Študentski kulturni center
Stari trg 21
1000 Ljubljana

NAMENITE NAM 1% VAŠE DOHODNINE

Majhen delež vaše dohodnine nam lahko namenite, če izpolnite obrazec. Vanj vpišite svoje podatke, ga natisnete in pošljete na svoj (lokalni) davčni urad. Izpolnjen in podpisan obrazec lahko prinesete tudi na eno od lokacij društva ŠKUC in ga pošljemo namesto vas.

Obrazec lahko oddate tudi preko sistema eDavki, najkasneje do 31.12.2023. Na elektronskem portalu vpišite našo davčno številko: SI97827665.

Hvala!

Vaš ŠKUC

Donate