Naročam se na e-novice
Event18FB
T E H N O P O L I S
K L U B S K I
V E Č E R

Petek, 2. 8. 2024, ob 20. uri, Publika bar, Ljubljana. 

Lepo vabljeni na naslednji dogodek gibanja Tehnopolis, ki bo v petek, 2. 8. 2024. 

Na vrtu bara vas bo ob 20. uri začel ogrevati ELECTROSAURUS z Ambient Deep Chill setom. Ob 23. uri pa se selimo v Publika bar, kjer bodo za vas pripravili tehno sete:

THON KLAND
DOJAJA
OBSCUR 

Vabljeni!
TEHNOPOLIS TEAM


Vstopnina:

Early Bird - 10 €
Regular 1 - 13 €
Regular 2 - 15 €
Tickets in presale are available on Entrio.si website via this link: 

https://www.entrio.si/event/tehnopolis-w-electrosaurus-dojaja-obscur-thon-kland-19717


THON KLAND

Z elektronsko glasbo ukvarja od leta 2002. Po prvih korakih na vinilu je nekaj let pozneje prešel na digitalni format in se seznanil z različnimi programskimi okolji za produkcijo glasbe kot je Ableton Live, ki je kmalu postal njegovo osrednje orodje. V začetku prejšnjega desetletja je sodeloval s kolektivom VOLUME pri organizaciji dogodkov na TrainStation SubArt Squat v Kranju. Zadnjih nekaj let redno nastopa v tehno serialkah različnih domačih skupin, kot so Knauf, Tehnopolis in Prospekt.
V letu 2023 je Davorin pristal na prvi vinilni EP izdaji pri založbi Tehnopolis skupaj s Stanislavom Tolkachev (Kiev) in Kessell – om (Madrid) ter našim domačim artistom LXS in Organon.
https://www.instagram.com/thon_kland/

DOJAJA (Chilli Space, Astro Disco, Kvalitat, Temponauta, Rotor, Agotela, Space Orchestra, Niplodog)

Redkim didžejem na lokalni rave sceni uspe ostati relevanten tako dolgo, kot to uspeva Marjanu Crnkoviču, bolj znanemu kot DJ Dojaja. Pri tem ostaja zvest koreninam, v značilnem zvoku ostaja konsistenten in se – drugače od nekaterih svojih pajdašev iz devetdesetih let – ne prilagaja komercialnim trendom klubske elektronike. Vendar pa že dve desetletji išče njene napredno zveneče anomalije, ki jih v svojih setih predstavlja mladim rejverjem. Bil je na primer eden prvih, ki je občinstvu, razvajenemu s hitrimi udarci »oldies goldies« štanc, predstavil deep tehno.
https://www.instagram.com/dojaja_official/

OBSCUR

Tim Guzelj, bolj znan kot Obscur, je slovenski DJ in producent, katerega zvok je definiran s temnimi in intenzivnimi ritmi, ki so osvojili tako lokalno kot mednarodno občinstvo. Ni tisti, ki sledi trendom, njegov edinstven slog sije v njegovih produkcijah, pa tudi v njegovih DJ setih. Glasba Obscura je našla dom pri uglednih založbah, kot sta Olympian, Newrhythmic Records, Paralelo, Treatment Records, ASEC, Trau-ma in Sigma5 med drugimi.
Z neusmiljeno željo po raziskovanju novih zvočnih globin je zvok Obscura v stalnem stanju evolucije. Predan bistvu techna, potiska naprej njegovo resnično vizijo.
https://www.instagram.com/obscur.wav/

ELECTROSAURUS

Skladatelj , aranžer, DJ in producent. Svojo glasbeno pot je začel v skupini MILADOJKA. Sledijo glasbeni projekti: DARWA, CLAIR AUDIENT, CHILLI SPACE, ROTOR, AGOTELA, URBAN DANCE INSTITUTION feat. Shola Phillips, Lucy May Lubriani, QUASAR, SPACE ORCHESTRA pri založbah Abstract Reality Rec. - Los Angeles, New York, Urban Torque rec. Kidology Rec, Kinykimalinki Rec, NY Soul Rec,TRAXSOURCE RECORDS – London, Odrex music – Berlin. Pod imenom ELECTROSURUS nastopa kot DJ po več klubih in festivalih , kjer se je ob bok postavil z mnogim znanimi imeni, kot so Inigo Kennedy, Donato Dozzy, Milton Bradley, DJ Pete aka Substance, ...
Ustanovitelj klubske scene TEHNOPOLIS in založbe TEHNOPOLIS MUSIC, s katerima je povezal ustvarjanje slovenskih in tujih umetnikov v Tehno, dub Tehno in Deep Tehno sceni v distribuciji TRIPLE VISION.
https://electrosaurus.bandcamp.com/
https://tehnopolis.bandcamp.com/music
https://www.instagram.com/tehnopolis.music/
https://www.facebook.com/p/Tehnopolis-100069034337348/


Tehnopolis omogočata Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo za kulturo. 

MOL-mestna-obcina-ljubljana     MK-ministrstvo-za-kulturo