Naročam se na e-novice
Tehnopolis januar 2023
T E H N O P O L I S

Sobota, 28. 1. 2023, ob 23. uri, Klub Tiffany, Ljubljana

Napoved nove sezone eventov TEHNOPOLIS 2023, ki se začne s prvim dogodkom v letošnjem letu, v soboto 28.1.2023 v klubu Tiffany v Ljubljani.
Tokratni dogodek bodo pripravili: veteran slovenske elektronske scene Organon, tehno purist Tritch avtor oddaje X-Machina na radio Študent ter član aktivnega tehno kolektiva KNAUF ter nova sila tehno scene Obscur.

ORGANON - Sandro Šmarčan, Dj in producent in soustanovitelj net-label založbe Biomechanics (2007-2015), ki je bila ena prvih v slovenskem prostoru. Rezident je bil pri techno klubskih večerih Elements v Klubu K4, na katerih so gostovali najprodornejši gostje iz tujine. Kot dj in producent sodeluje pri projektih Chilli Space in Elektroliza. Pri najnovejšem projektu Quasar se z Mariom Maroltom osredotočata na deep elektroniko, Skozi leta je izdajal na različnih indie založbah, tako domačih kot tujih.

TRITCH - Žiga Petrič, je večni elektronski zanesnjak, ki se nad frekvenčnimi razponi vsemogočih zvokov navdušuje odkar pomni. Godba, na katero prisega, je v svojem bistvu surova in trda, oskubljena a bogata – nekako tako kot projekcija, ki slika berlinsko podzemlje, kjer se je ta zvrst udobno namestila. Gola strukturna
elementalnost je po njegovem esenca, ki ne potrebuje kiča, da zares zaživi.

OBSCUR - Tim Guzelj, je mlad DJ in producent. Za njegov stil so značilni hitri, temačni in hipnotični tehno ritmi. Doslej je svojo glasbo izdal pri založbah, kot so Trau-ma, Disskghast Recordings, Diffuse Reality Records in Blackaxon. Svoje DJ znanje je pokazal v večini slovenskih klubov.

Dogodek se bo odvijal od 23. do 5. ure zjutraj.

Vabljeni!

TEHNOPOLIS TEAM


Vstopnina/Entrance fee:
7 EUR < 0.00 > 9 EUR


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalce/ke prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran kluba Tiffany.