Naročam se na e-novice
knauf april 2023
K N A U F
W / V I L

Petek, 7. 4. 2023, ob 23. uri, Klub K4, Ljubljana

Času primerno bo v kleti na Kersnikovi z dvema mlajšima tujima gostoma nastopila techno in electro pomlad, le da bo namesto zvončkov prinesla aprilsko Knauf zaušnico.

Tokratni osrednji lik večera je VIL - nepogrešljiv člen nove generacije prominentnega portugalskega techno ustroja, imenovanega HAYES. Poleg Crava je VIL morda tudi eden bolj zaslužnih producentov za renesanso techno destilata, prežetega s funkom in groovom. ''The groove dealer'' je s svojim hipnotičnim technom seveda že posipal berlinsko techno katedralo Berghain, medtem ko se kot rezident redno poigrava z obiskovalci lizbonskega kluba LuxFragil. Minimalistična, a hkrati polna energije je njegova produkcija našla svoje mesto na založbah, kot so Hardgroove Bena Simsa, Synewave Damona Wilda in Klockworks. Svoj gnev VIL med drugim stresa še v precej bolj umazana in zakisana electro dela, ki jih podpisuje pod projekt Velvet skin, a ta spekter glasbe tokrat prepuščamo drugemu gostu. Družbo mu bosta na velikem delovišču delala domača majstra Tritch in RSN.

Za ekstra začinjen večer na malo delovišče v goste prihaja še italijanski producent in sukač Kwasir. Z domačo vedno navdihujočo dvidevat bosta ob ritmih electra in acida s priokusom brezčasne produkcije devetdesetih dirigirala destrukcijo kletnih nosilnih stebrov. Če vas pesti aprilsko muhasto vreme, pa kot pribito drži, da se vsaj v petek sedmega obeta vroč večer.
AUF!
___________________________

KLUB K4

Kersnikova 4, Ljubljana

www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: 12 € < 24:00 > 15 €

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND

k4garderoba@gmail.com