Naročam se na e-novice
knauf maj 2023
K N A U F
W / R E G I S

Sobota, 3. 6. 2023, ob 23. uri, Klub K4, Ljubljana

Nekateri od vas se osiveli še nostalgično spominjate dogodka izpred trinajstih let, spet drugi ste takrat šele dobro shodili. V prihajajoči Knauf ediciji odrejamo, naj izvršna avtoriteta modroovratniškega techna združi staro in mlado.

V zakoličenju letošnje sezone smo zato poskrbeli za več kot primeren medgeneracijski galvanski člen - prihaja namreč pionir birminghamskega techna ter doktor izčiščenega industrialnega naboja: Regis. Oče kultne založbe Downwards se ni nikoli uklanjal vetru – z iztegnjenim sredincem je že v devetdesetih kot nepogrešljiv člen metalurške svete trojice s Surgeonom in Femaleom preobrazil lice techna in postal sinonim zazankanih jeklenih koračnic. Špartansko zadržano zvočno gimnastiko je Karl O'Connor popeljal do njenega vrhunca v obliki brutalističnega boy banda British Murder Boys, ki je takrat s svojo srhljivo produkcijo navdihoval tudi španske povzpetneže, kot so to bili denimo Reeko ali pa dvojec Exium. Vedno korak pred ostalimi je po izstopu iz projekta zakuhal še danes kultno skupino, preraslo v celokupno alternativno glasbeno idejo techna ali raje celo gibanje pod geslom Sandwell District, še vedno pa rad preseneti s kakšnim novejšim kosom izpod enega od mnogoterih aktivnih projektov.

Najbrž je jasno, zakaj bo v zaključku sezone vse podrejeno eminentnemu gostu, pa vendar brez domačih veljakov ne gre. Na velikem delovišču bosta ob boku Regisa membrane brusila RSN in Tritch. V manjši gradbeni luknji pa bosta postroj vršila vodja založbe Honest Work, ki je med drugim svojo pošteno dobro produkcijo pred kratkim dodal tudi k novi kompilaciji KRI in pa seveda naša nepogrešljiva dvidevat.

AUF!
___________________________

KLUB K4

Kersnikova 4, Ljubljana

www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: 15 €

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND

k4garderoba@gmail.com