Naročam se na e-novice
kabaret tiffany presents art
K A B A R E T
T I F F A N Y
A R T

KABARET TIFFANY PRESENTS: ART

Petek, 5. 4. 2024, ob 21.00, Galerija Škuc, Stari trg 21, Ljubljana. (priporočene rezervacije: info@skuc.org)

Cenjeni ljubitelji ekscentričnosti in izjemnosti. Vabimo vas na ogled spektakla "ART" - mojstrovino zablode in veličine!

Stopite v svet avantgardnega izražanja, kjer se meje konvencionalne umetnosti razbijajo v kolaž živahnih odtenkov in nebrzdane ustvarjalnosti. Kabaret Tiffany, v vsej svoji bleščeči slavi, s ponosom predstavlja: "ART" - drzno združitev kabareja in praznovanja queer kulture, postavljeno v svete dvorane naše slavne galerije Škuc!

Načudite se drznim podvigom naših izvajalcev, ko zameglijo meje med realnostjo in fantazijo, izzivajoč bistvo umetniškega izraza. Poglobite se v globine zablode, ko raziskujemo kompleksnosti človeške psihe skozi lečo satire in muhavosti.

Pridružite se nam na večeru veselja, kjer je edino pravilo, da sprejmete nekonvencionalno in zanikate normo. Kabaret Tiffany vas vabi, da odvržete okove konformnosti in plešete po ritmu lastnega srca, v ozadju kulturnega ikonoklazma in brezobzirnega samoopredeljevanja

Nastopajoči_e:

Nastopajo: Madam Scarlet, Anđa Rupić, Prof. Pederik, Ami Queen in Saška Depresso


Vstopnina / Entrance fee: 8 € (priporočene rezervacije: info@skuc.org)


Dogodek poteka ob programu razstave Prisotnost skupnosti v Galeriji Škuc in je del kulturnega programa ob obeležitvi 40. obletnice gibanja LGBT+ skupnosti v Sloveniji. Več o razstavi in programu najdete na spodnjih povezavah.

Razstava prisotnost skupnosti: https://www.galerijaskuc.si

Program 40. obletnice gibanja LGBT+ skupnosti: https://40lgbt.si/


Program Društva ŠKUC omogočajo: Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za kulturo in Urad RS za mladino 

ministrstvo-za-kulturo-republike-slovenije-in-mestna-obcina-ljubljana-2048x198-1-1200x116       Urada Republike Slovenije za mladino JPG splet bel