Naročam se na e-novice
K4 Roza zaključek FGLF
K 4
R O Z A

ZAKLJUČEK FESTIVALA LGBT FILMA

sobota, 16. december 2023, ob 23. uri, Klub K4, Ljubljana.

Po tednu, preživetem v temnih kinodvoranah praznične Ljubljane, je napočil čas za razmislek o doživetem, refleksijo o ganljivih zgodbah ter izmenjavo mnenj na srečanjih z znanimi in neznanimi obrazi. Napočil je čas, da dvignemo svoje zasedele zadnjice, zato vas vabimo na sobotno druženje - zaključno zabavo 39. festivala LGBT filma!

Tokrat bo na velikem plesišču vladal dobro nam znani M.T.L - More tender Love, dinamični trio DJ-ev in producentov iz Ljubljane. Navdih črpajo iz širokega spektra glasbe ter spretno prepletajo elemente klasičnih disko ritmov in sodobnih house beat-ov. M.T.L preizkušajo meje in raziskujejo nova glasbena področja skozi lastno produkcijo.

V goste smo povabili tudi nepogrešljivo House of Kunt, najbolj seksi in ustvarjalno drag hišo iz daljnega Ptuja. Njeni člani, ki so prejemniki mnogih nagrad in lovorik, nas bodo pod taktirko kraljice vseh kraljic Ize Kunt, popeljali v svet bleščavega glamurja in ptujske elegance, v visokih štajerskih krogih znane tudi kot Ptujski rokoko. Obeta se spektakel leta!

Na barskem floru nas bo s starimi, novimi in brezčasnimi uspešnicami v stilu razvpitih Roza zabav podžigal Dj Duki - ikona in živa legenda ljubljanske klubske scene.

Arena

More Tender Love
House of Kunt

Bar

Duki


KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: 12 €

INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com
Organizator:
Društvo ŠKUC // Pink. The Underground
www.skuc.org // www.facebook.com/PinkTheUnderground