Naročam se na e-novice
K4roza majFB EVENT 1200x628
K 4
R O Z A

Sobota, 27. 5. 2023, ob 23. uri, Klub K4, Ljubljana. 

Kvir sijaj se bo iz Zorice, kjer bo potekal finalni izbor Majske Kraljice, prelil tudi v Klub K4. Tokrat v goste prihaja berlinsko-milanska glasbena naveza. Letnemu rezidentu K4 Roza Adyu Toledanu, ki se lahko pohvali z rednimi klubskimi nastopi od berlinske Renate in Berghaina do newyorškega Good Rooma in londonskega Dalton Superstora, se bo tokrat pridružil Kingsizebed! Ustanovitelj milanske založbe Vitamina Musica in organizator dveh najbolj znanih kvir zabav v severni Italiji, Vitamine, kjer se umetnost spaja z elektronsko glasbo, ter Solide - mesečne tehnaže v zdaj že kultni instituciji kvir nočnega življenja - klubu QClub v Milanu.

Na barskem flooru vas bosta z disko ritmi navduševala Aaron Blau in калина. Aaron Blau je razvil svoj edinstveni glasbeni slog skozi leta vrtenja po berlinskih klubih. V raznolikem glasbenem jeziku najde popolno ravnotežje z mešanico house, cosmic in italo zvrsti. Na drugi strani se калина s svojo selekcijo sprehaja tako v času kot v žanrih. Na plesišču združuje disko osemdesetih in house devetdesetih s pisano paleto sveže sodobne produkcije.

Se vidimo na plesišču!


Veliki:

*Ady Toledano  B L N

Kingsizebed


Mali:

Aaron Blau
калина

*Z žalostjo vas obveščamo, da Ady Toledano, zaradi nepredvidenih zamud letal ne bo mogel prispeti na dogodek. Vsekakor pa bodo še vedno nastopili Kingsizebad, Aaron Blau in калина.
Razumemo, da ste se veselili njegovega nastopa in da ste pričakovali izjemno doživetje. Zamude letal so se izven našega vpliva. Močno smo si prizadevali, da bi ga pravočasno pripeljali na prizorišče, vendar so nam bile okoliščine nenaklonjene. Ceno vstopnice zato znižujemo na 12€. Na velikem flooru bo namesto njega, vskočil njegov dobri prijatelj Balen, ki živi in pooseblja house.
Opravičujemo se vam za vse nevšečnosti.


Foto: Marcel Obal
Oblikovanje: Urša Čuk

___________________________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: 12 € < 24:00 > 15 €
INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com
Organizator:
Društvo ŠKUC // Pink. The Underground
www.skuc.org // www.facebook.com/PinkTheUnderground