Naročam se na e-novice
I M P R O
A K T I V A C I J A
IMPRO AKTIVACIJA
V soboto, 8. 10. 2022 se bo med 9.00 in 12.00 v Škucu odvila kreativna interaktivna delavnica improvizacije.
S pomočjo orodji impro gledališča se bo naslavljalo teme aktivnega državljanstva, ki jih mladi prepoznavate kot pomembne in ključne za vašo aktivno participacijo v družbi.
Na začetku delavnice se bo oblikovalo in določilo teme, ki se jih bo naslovilo, mentorica pa vam bo v procesu nudila orodja in tehnike, ki se uporabljajo v impro gledališču in vas vzpodbudila, da o temi razmišljate, jo opazujete ter skozi proces oblikovanja, spraševanja in definiranja ugotovite, kaj je tisto kar potrebujete za to, da lahko skupaj soustvarimo pogoje, da boste mladi lahko aktivneje vključeni v družbeno dogajanje.
Delavnico bo vodila Tanja Matijašević, ki ima več kot deset let izkušenj v vzgoji in izobraževanju. Svoja pedagoška znanja je poglabljala tudi v okviru Inštitita Lila, ki deluje po pedagoških smernicah Vzgoje za življenje, v okviru evropskega projekta E+ What's up in education – new models for future pre-school services je predstavila orodja impro pedagogike kot inovativnega pristopa k vzgoji in izobraževanju.
Prijave sprejemamo na info.center@skuc.org.
Dogodek bo potekal v okviru Evropskega leta mladih in je podprt s strani Nacionalne agencije Movit.