Naročam se na e-novice
clash of the queens
C L A S H
O F
T H E
Q U E E N S
I I

Sobota, 22. 6. 2024, ob 21. uri, Gala Hala, AKC Metelkova mesto, Ljubljana.

Z velikim navdušenjem napovedujemo drugo sezono Clash Of The Queens! Ikonično lip-sync tekmovanje bo okronalo novo_ega kraljico_a žnablanja. Zmagovalko_ca odločate vi!

Kralji_ce se bodo soočale_i v treh krogih. Zmagovalko_ca vsakega dvoboja določa publika preko aplikacije, ki jo boste s QR kodo dobili pri vstopu na vrt Gale Hale.

Voditeljica večera bo ena in edina, prva spremljevalka prve sezone Clash Of The Queens - Mentalika. Pred in po dogodku boste na stojnicah lahko prisvojili merch tekmovalnih kraljic_ev, ter jih na ta način dodatno podprli. Najdli boste tudi mavrični merch na stojnici Ljubljana Pride-a. 

Tekmujejo: Akira Ve, Ana Liza, Belladonna Kunt, Divača Devin, Dorijan Mavrični, Glupa Pupa Kunt, Kitka Dinamitka, LUNaaahhhh, Miss Pearllicious, Paradoxa, Pomaranča Devita in Prof. Pederik Kunt.

Med tekmovanjem nas bo obiskala zmagovalka prve sezone tekmovanja - Karmen Daš. Z nastopom na odru nam bo pokazala, kako težko (ali lahko) je nositi krono žnablanja.

Po zaključenem tekmovanju vas prepuščamo v varne električne roke DJ-ke in producentke - msngf. Ne poznate jo, hodi na drugo šolo. 

Kdo bo odnesel zmago, večno slavo in glavno nagrado 400€?

Karte v predprodaji na vratih Gale Hale ob drugih dogodkih ter v Galeriji ŠKUC. Prišel je čas, da žnablaš za svoj LAJF!

Vrata odpremo: 20.30
Tekmovanje se začne: 21.00 


Vstopnina / Entrance fee: 15 €


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Prizorišče dogodka predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


 NAŠE DEJAVNOSTI LAHKO PODPRETE Z DONACIJAMI NA RAZLIČNE NAČINE.

ZA VAŠO PODPORO SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO.